Apr 082016
 
dispozitive de siguranta tub acetilena

Cilindru de otel contine o umplutura poroasa pentru a impiedica posibila descompunere a acetilenei. Acetona sau dimetilformamida (DMF) imbibata in materialul poros are rol de solvent si creste capacitatea de stocare a acetilenei.
In ultima perioada, cilindri de culoare castanie sunt umpluti cu o masa poroasa ce permite utilizarea chiar si in pozitie orizontala. In trecut, cilindri de culoare galbena trebuiau sa aiba o inclinatie maxima pentru a putea fi folositi.

In plus, exista, de asemenea, cilindri de culoare galbena cu un inel de culoare rosie, care contin o masa foarte poroasa.

umplere tub acetilena

NUMAI cilindri de acetilena au cuplaje rapide de conectare de tip brida pentru regulatorul de presiune.

etansare tub acetilena

Din motive de securitate presiunea de lucru pentru regulatoarele sudarii cu acetilena nu trebuie sa aiba o valoare mai mare de 1,5 bar.

 

indicator tub acetilena

Rolul regulatorului este de a mentine constanta presiunea de lucru independent de presiunea de umplere a cilindrului si de debitul de gaz.

regulator de sudare tub acetilena

 

Pentru utilizarea acetilenei este necesar si un dispozitiv de siguranta.

Dispozitivul de suguranta poate fi fixat

la manerul arzatorului
pe furtun sau
la regulatorul de presiune (exemplu).

O descriere detaliata va fi facuta in alta sectiune.

dispozitive de siguranta tub acetilena

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>