Ian 312013
 
Google ne uimeşte din nou cu noii ochelari desprinşi parcă din filmele SF. Un clip video a fost dat publicităţii în care Google se laudă cu noua tehnologie, aceşti ochelari care argumentează realitatea, şi care fac parte dintr-o serie întreagă de invenţii care nu au fost dezvăluite încă.

Informaţiile în timp real sunt transmise pe lentile, iar comenzile se pot transmite vocal. Deasemenea aceştia pot face poze şi înregistra secvenţe video.În momentul de faţă ochelarii nu sunt comercializaţi, deoarece încă sunt în faza de prototip şi se fac teste. Angajaţii google folosesc prototipurile în public pentru o evaluare.

Proiectul a fost făcut public în ideea de a începe “o conversaţie” cu publicul din care să învăţăm şi să ne dăm seama de dorinţele reale ale viitorilor utilizatori. Ce aţi dori să vedeţi ca rezultat final al Project Glass?… ne întreabă cei de la Google pe pagina proiectului.

  4 Responses to “O noua tehnologie dezvaluita!Ochelarii viitorului de la Google”

  1. Eu cred ca este incomod sa mergi pe strada si sa tot iti apara cate o informatie…e aiurea, nu o sa mai avem timp sa gandim!

  2. urmeaza un chip instalat in cap…si o sa stie tot despre noi!

  3. Este foarte interesant si abia astept sa se gaseasca si la noi in tara si sa fie mai accesibili. O sa-mi cumpar cu siguranta!

  4. Credeti ca fac mare kkt ochelariii aia?…niste poze si video…si o mini conexiune la internet pentru acces la mail, vreme…chestii fara valaore!! Eu cred ca in 5 sau 10 ani o sa fie o tehnologie reusita!Poate ne si teleportam, cine stie!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>