Ian 112013
 
Clienti laun magazin Apple

Seful executive de la Apple Tim Cook, in a doua sa vizita in China intr-un an, a declarat ca se asteapta ca tara sa depaseasca Statele Unite, ca piata de desfacere. 

Cook a spus ca va lansa noi produse in China, dar a refuzat sa comenteze asupra rapoartelor companiei cu privire la planificarea lansarii unui iPhone mai ieftin pentru pietele in curs de dezvoltare precum China, a raportat agentia oficiala de stiri Xinhua.

„China este in prezent cea de-a doua piata de desfacere.Cred cu tarie ca va deveni prima noastra…” a spus Cook intr-un interviu pentru Xinhua

Apple a anuntat ca a vandut peste 2milioane de iPhone 5 doar in China,in termen de trei zile de la lansarea sa pe 14 Decembirie anul trecut.

Venind cu un iPhone mai accesibil in China si alte piete ar putea ajuta compania Apple sa indeparteze concurenta, si preturile la smartphon-urile actuale sa scada.Se spune ca Apple aplanificat sa aibe mai mult de 25 de magazine de vanzare cu amanuntul in China. Compania are in prezent 11 astfel de magazine in China continentala si Hong Kong. Analistii spun ca tehnologia Apple a apărut lent,  pentru a deschide mai multe magazine in China, având în vedere cererea pentru produsele sale.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>