Iul 272013
 
sandisk

SanDisk a anunțat lansarea unui nou card de memorie microSDXC cu capacitatea de 64 GB și viteze de citire/scriere de 80 MB/s, respectiv 50 MB/s, SanDisk Extreme microSDXC devenind astfel cel mai rapid card microSDXC de 64 GB din lume.

După ce am trăit văzând carduri Compact Flash cu capacități de 2, 4 și 8 MB încă mi-e greu să mă obișnuiesc cu ideea că un card de dimensiunile unei unghii de la degetul mic poate stoca 64 GB. Totuși, sunt convins că în viitorul apropiat vom vedea și unele care vor trece la nivelul următor, cel de 128 GB. Deocamdată, accentul se pune însă pe creșterea vitezelor de citire și scriere a datelor pe carduri. „Cardul SanDisk Extreme microSDXC permite utilizatorilor să facă mai multe lucruri cu echipamentele lor. Cardurile noastre microSD de înaltă performanță și capacitate permit consumatorilor să beneficieze de imagini și clipuri video HD de calitate foarte bună în cele mai noi smartphone-uri 4G, tablete și camere foto-video”, spune Susan Parc, director al departamentului de marketing al produselor al SanDisk.
Cardul este de asemenea compatibil cu cele mai noi fotocamere și camcordere Full HD și sunt capabile de înregistrarea video a clipurilor Full HD sau chiar a celor la rezoluție 4K HD.
Producătorul spune că a testat noile carduri Extreme microSDHC și microSDXC în condiții extreme așa că pot rezista la apă, șocuri și chiar raze X.
Cardurile SanDisk Extreme microSDHC și microSDXC sunt disponibile la nivel global cu capacități de 16 GB, 32 GB și 64 GB, având prețuri între 60$ și 200$.

Sursa

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>