Feb 112013
 
heavy metal compressFormatia de muzica Compressor Head se bucura de un succes remarcabil avand numeroase concerte, fiind momentan in turneu in Australia.

Genul de muzica cantat de iei este Heavy metal. Pana aici nimic spectaculos, insa remarcabil este ca membrii formatiei sunt defapt niste roboti. Si cand zic roboti, ma refer la robot in adevaratul sens al cuvantului, adica sunt facuti in proportie de 90 la suta din fiare.

Interpretare:

La chiara ne incanta Fingers, chitaristul trupei care are 78 de degete. La baterie robotul Stickboy care este inzestrat cu patru brate,iar la bas Bones.

 

  2 Responses to “Formatia Heavy Metal ce ne-au lasat cu gura cascata. Video.”

  1. Astia chiar canta bine! ar fi fost bine sa faca niste robotei de genu asta pentru toate genurile de muzica!…oare cum ar arata cantand manele niste mormane de fiare:)))

  2. este o idee foarte aiurea….e ca si cum as asculta muzica inregistrata!!playback … nu m-as duce la un astfel de concert

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>