Ian 302013
 
Hanaco 2

Hanaco 2

Tuturor ne este frica de dentist,sau macar avem o mica repulsie fata de acesta,fata de zgomotul frezei pregatite sa-ti strapunga dintii. Daca din diverse surse mai afli ca dentistul este debutant in meseria sa, renunti sa te mai duci sa-ti rezolvi problemele cu dantura.

Japonezii s-au gandit la asta, si au tratat problema cu seriozitate,astfel au creat un robot pe nume Hanaco 2, care poate fi folosit pentru a exersaorice debutant in domeniu.

Robotica imita foarte bine reactiile unui om atunci cand se afla pe un astfel de scaun. Saliveaza, clipeste,isi musca limba ii dau lacrimile, tresare chiar atunci cand nu te astepti.Deasemnea poti comunica cu ea, conversatii simple,de exemplu opoti intreba daca o doare, daca i-a amortit zona, daca este pregatita, daca a mancat, cum se simte etc.

Si ca procedura sa fie completa robotul inregistraza toata operatiunea pentru o analiza ulterioara.Aceasta poate fi utilizata pentru a examina indemnarea viitorilor dentisti astfel eliminandu-se posibilitatea unor incidente nedorite.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>