Aug 192013
 
LEGRIA1
Este mic aproape cat un smartphone si filmeaza Full HD.

Este vorba de Canon LEGRIA mini, un camcorder cu dimensiunile 76x22x96mm si ecranul de 2,7inch; toate aceste sunt completate de faptul ca filmeaza Full HD, dar asta nu este singurul atuu al camcorderului, calitatea imaginii este data si de faptul ca obiectivul superangular capteaza imaginea in unghi de 160 de grade in timpul filmarii si 170grade in timpul fotografierii cu o rezolutie de 12,8 megapixeli. Cu un obiectiv atat de mic, interesant este faptul ca imaginea este captata cu un efect fisheye (“ochi de peste”) identic ca atunci cand te uiti pe vizorul de la o usa de intrare. Ideea este de a capta un cadru mai larg de la o distanta mica. Acest mod de captare poate fi inlocuit cu unul de tip “close-up”. Conectivitate la wifi este un alt avantaj al minicamerei astfel se pot transmite catre alte dispozitive fotografiile, respectiv filmarile.

Funcția Live Streaming Remote se foloseste pentru a controla dispozitivul de la distanta cu ajutorul smartphonurilor sau a tabletelor. Ca dezavantaj ar fi faptul ca Canon LEGRIA nu are memorie interna si asta inseamna ca trebuie sa-ti achizitionezi un card de memorie micro SD/SDHC/SDXC.

Pretul unui astfel de gadget este de 330 de euro, cam mare ce-i drept pentru dimensiunile lui dar posibil foarte util celor pasionati.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>