Feb 222013
 
ok glassUn nou clip de prezentare a ochelarilor cu realitate argumentată lansat de Google ne dumereşte mult mai bine privind funcţionalitatea acestor ochelari denumiţi “Glass”.

Pentru că ochelarii să nu ne incomodeze aceştia se vor activa prin rostirea unei parole care iniţial este “Ok glass”. Alte comenzi de bază sunt:” înregistrează un video”, “fă o poză”, “google” etc.
Google ne luminează din ce în ce mai mult cu privire la aceşti ochelari, care în mod cert într-un viitor nu prea îndepărtat par ca aceştia să înlocuiască smartphon-urile.
Momentan aceşti ochelari se vând cu 1500 de dolari, mult prea scumpi pentru oamenii de rând, iar dacă preţul nu va fi redus, nu cred că acest gadget se va bucura de un real success prea curând. Până atunci noi aşteptăm să se mai ieftinească pentru a ne putea bucura şi noi de această tehnologie.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>